fbpx

Piure din fulgi de ovaz fierti cu para rasa si scortisoara

AutorLili
DificultateÎncepător

Prin combinatia ingredientelor folosite, acest piure devine un preparat rafinat si hranitor.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total15 mins

Ingrediente:

 2 linguri(ă) fulgi de ovaz
 100 ml apa
 1 para
 un varf de cutit scortisoara

Mod de preparare:

1

Intr-un ibric punem la fiert apa cu fulgii de ovaz pentru 5 minute.

2

Pe masura ce lichidul este absorbit, amestecam continuu ca sa nu se prinda.

3

Curatam si dam para prin razatoare, apoi o adaugam in ibric in momentul in care fulgii au absorbit toata apa.

4

Adaugam imediat si scortisoara.

5

Mai lasam jumatate de minut pe foc si piureul este gata!

Ingrediente

 2 linguri(ă) fulgi de ovaz
 100 ml apa
 1 para
 un varf de cutit scortisoara

Direcții

1

Intr-un ibric punem la fiert apa cu fulgii de ovaz pentru 5 minute.

2

Pe masura ce lichidul este absorbit, amestecam continuu ca sa nu se prinda.

3

Curatam si dam para prin razatoare, apoi o adaugam in ibric in momentul in care fulgii au absorbit toata apa.

4

Adaugam imediat si scortisoara.

5

Mai lasam jumatate de minut pe foc si piureul este gata!

Piure din fulgi de ovaz fierti cu para rasa si scortisoara