Toate Rețetele
Bezele cu cocosBy CooksAceste bezele se pot prepara și fără foi de napolitana : compoziția se pune cu cornetul cu șpriț direct pe hârtia pentru copt, iar când fursecurile sunt coapte, se desprind cu grijă din tavă.Ghismana cu coacăze negreBy LovemadeedibleO rețetă tradițională românească, fără fructe poate fi servită și bebelușilor.Brioșe cu mac și lămâieBy LovemadeedibleUn gust fresh, neașteptat, dar o combinație perfectă între aroma de mac și esența de lămâie.Fursecuri șprițate cu migdaleBy KristinaPentru aceste fursecuri, aluatul trebuie să rămână suficient de moale ca să poată fi trecut prin cornetul cu șpriț.
Dacă e prea tare, se adaugă puțin lapte.Cake popsBy Soare ElenaCake pops- desertul ideal pentru o petrecere de neuitat!Negresă clasicăBy LovemadeedibleAtât de gustoasă, pufoasă și perfectă pentru pauza de ceai.