Negresă clasică

AutorLovemadeedible
DificultateÎncepător

Atât de gustoasă, pufoasă și perfectă pentru pauza de ceai.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Ingrediente:

 4 Făină
 8 Zahăr
 4 Unt de cocos topit
 2 Ouă
 1 tsp Zahăr vanilat
 2 Cacao
 ½ tsp Praf de copt
 1 Praf de sare

Mod de preparare:

1

Se încălzește cuptorul la 175 de grade.

2

Se amestecă uleiul, zahărul și zahărul vanilat într-un bol adânc.

3

Se bat ouăle și se incorporează.

4

Se adaugă ingredientele uscate - făina, cacaoa, praful de copt și sarea.

5

Se amestecă toate ingredientele până la incorporarea completă.

6

Se tapetează o formă pătrată cu hârtie de copt.

7

Se toarnă aluatul și se dă la cuptor.

8

Se coace pentru 30 de minute sau până ce negresa trece testul scobitorii.

Ingrediente

 4 Făină
 8 Zahăr
 4 Unt de cocos topit
 2 Ouă
 1 tsp Zahăr vanilat
 2 Cacao
 ½ tsp Praf de copt
 1 Praf de sare

Indicații

1

Se încălzește cuptorul la 175 de grade.

2

Se amestecă uleiul, zahărul și zahărul vanilat într-un bol adânc.

3

Se bat ouăle și se incorporează.

4

Se adaugă ingredientele uscate - făina, cacaoa, praful de copt și sarea.

5

Se amestecă toate ingredientele până la incorporarea completă.

6

Se tapetează o formă pătrată cu hârtie de copt.

7

Se toarnă aluatul și se dă la cuptor.

8

Se coace pentru 30 de minute sau până ce negresa trece testul scobitorii.

Note

Negresă clasică