Ghismana cu coacăze negre

AutorLovemadeedible
DificultateIntermediar

O rețetă tradițională românească, fără fructe poate fi servită și bebelușilor.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Ingrediente:

 250 gr Iaurt
 1 Gălbenuș
 3 Făină
 1 tsp Praf de copt
 70 gr Coacăze negre

Mod de preparare:

1

Se încălzește cuptorul la 180 de grade.

2

Se amestecă ingredientele umede - iaurtul și gălbenușul.

3

Se adaugă câte o lingură de făină și se amestecă până la incorporarea completă.

4

Se adaugă praful de copt și se amestecă până se obține o compoziție lichidă.

5

Se transferă compoziția într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.

6

Se coace în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute.

Ingrediente

 250 gr Iaurt
 1 Gălbenuș
 3 Făină
 1 tsp Praf de copt
 70 gr Coacăze negre

Indicații

1

Se încălzește cuptorul la 180 de grade.

2

Se amestecă ingredientele umede - iaurtul și gălbenușul.

3

Se adaugă câte o lingură de făină și se amestecă până la incorporarea completă.

4

Se adaugă praful de copt și se amestecă până se obține o compoziție lichidă.

5

Se transferă compoziția într-o formă de chec tapetată cu hârtie de copt.

6

Se coace în cuptorul preîncălzit pentru 40 de minute.

Ghismana cu coacăze negre