Ceva Dulce

Toate Rețetele

SuberekBy Soare ElenaCu siguranta o sa iti placa aceasta reteta de suberek! Aluat foarte fraged si delicios!
Bănuți cu nucăBy Gatim_cu_dragPentru ca fursecurile să fie mai consistente, se poate înlocui făina obișnuită cu 125 g făină integrală și 125 g făină tip 1050, iar în loc de zahăr alb, se va folosi zahăr brun. În plus, se adaugă în aluat 1-2 linguri lapte.
Cornulețe cu vanilieBy Food BroPentru o preparare mai rapidă, se pot folosi migdale nedescojite măcinate, iar aluatul se răcește ținându-l 1-2 ore în congelator. Aceste cornulețe au un aluat fraged, sunt foarte gustoase și le puteți păstra mai mult timp în cutii ermetice.
Mousse de ricottaBy whatsoanacookingUn desert usor si gustos 🥰 dupa o reteta super simpla pe care sper sa o incercati si voi 🤩