Mousse de ricotta

Autorwhatsoanacooking
DificultateÎncepător

Un desert usor si gustos 🥰 dupa o reteta super simpla pe care sper sa o incercati si voi 🤩

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 250 gr Ricotta
 200 ml Smantana lichida
 125 ml Lapte de cocos
 75 gr Zahar
 2 Galbenusuri mari
 ½ Plic gelatina

Mod de preparare:

1

Bateti galbenusurile cu zaharul si adaugati 125ml lapte de cocos.

2

Turnati compozitia intr-o cratita si lasati sa se ingroase pe foc mediu, amestecand din cand in cand.

3

Dizolvati gelatina in compozitia fierbinte, amestecati si lasati deoparte sa se raceasca

4

Dupa ce s-a racit adaugati ricotta si amestecati.

5

Intr-un vas separat bateti smantana si incorporati-o apoi in amestecul de ricotta, folosind o paleta si amestecand usor de jos in sus. 

6

Turnati compozitia in forme de desert si bagati la congelator 1 ora.

Ingrediente

 250 gr Ricotta
 200 ml Smantana lichida
 125 ml Lapte de cocos
 75 gr Zahar
 2 Galbenusuri mari
 ½ Plic gelatina

Indicații

1

Bateti galbenusurile cu zaharul si adaugati 125ml lapte de cocos.

2

Turnati compozitia intr-o cratita si lasati sa se ingroase pe foc mediu, amestecand din cand in cand.

3

Dizolvati gelatina in compozitia fierbinte, amestecati si lasati deoparte sa se raceasca

4

Dupa ce s-a racit adaugati ricotta si amestecati.

5

Intr-un vas separat bateti smantana si incorporati-o apoi in amestecul de ricotta, folosind o paleta si amestecand usor de jos in sus. 

6

Turnati compozitia in forme de desert si bagati la congelator 1 ora.

Note

Mousse de ricotta