fbpx

Fast Food

Toate Rețetele

Pulled Pork BurgerBy Ramona DanescuChifla de casa, carne gatita lent la cuptor si salata coleslaw...efectiv acest burger este divin.
Taco Vegan Cu NautBy Daniel BredaO reteta super rapida, plina de arome de nu te mai saturi din mancat. Asa ca daca dai de reteta asta aici chiar te rog sa le incerci impreuna cu prietenii tai
Pizza RollsBy Daniel BredaO reteta cu scurtatura pentru oameni lenesi. Cand nu ai chef sa te complici, cum am facut si eu, aleg tot timpul scurtaturi pentru preparate, asa ca tot timpul in congelator voi avea aluat de pizza cumparat.
BurgerBy HungryTinaHamburgerul vă poate salva orice cină din timpul săptămânii, dar poate fi și o creație gourmet pe care să o serviți la masă - dacă este corect gătit. Cei mai buni hamburgeri pornesc de la o carne de calitate superioară. Este de preferat să tocați voi carnea acasă, nu să o cumpărați gata tocată, pentru că aveți mult mai mult control asupra felului în care o tocați și a calității cărnii folosite.
Pizza by DenisaBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă s-ar putea am mânca pizza în fiecare zi. Știu, și voi la fel! În căutarea blatului de pizza perfect, acum ceva timp am descoperit această variantă, care nouă ni se potrivește cel mai bine, căci ne îndeplinește toate cerințele: este suficient de pufos și cu o crustă crocantă la exterior.