Toate Rețetele
Friptura de miel la cuptorBy Carmen SorinaO friptura de miel delicioasa, care pica singura de pe os. Cotlet de miel cu cartofi la cuptorBy Ana-MariaAcest preparat este specific sărbătorilor Pascale dar se poate prepara în orice perioadă a anului.Drob de mielBy Carmen SorinaReteta clasica de drob de miel.Coștițe de mielBy CristinaDacă îți place sau nu carnea de miel, cu siguranță această rețetă te va cuceri. Carnea de miel nu se află printre favoritele mele, dar această rețetă este delicioasă cu puține ingrediente și ușor de făcut, nu doar pentru Paște, ci și pentru o cină de duminică în familie.Miel de Paște, gătit încet, cu lămâie, măsline și dafinBy NinaPentru un gust mai pronunțat de usturoi, presează ușor usturoiul copt (cel nedecojit) de pe fundul tăvii, cu dosul unei linguri, cât timp carnea se odihnește. Amestecă usturoiul în zeama din tavă înainte de a o turna peste carne.Friptură de miel cu usturoi și tocană de cartofi la cuptorBy KristinaO pulpă de miel va fi suficientă pentru opt persoane, dacă este însoțită de o garnitură sățioasă de cartofi și este completată cu spată de miel sau de berbecuț. Fă-ți viața ușoară și servește acest fel cu fasole verde sau mazăre și cu spanac înăbușit.