Pasăre

Toate Rețetele

Piept de curcan cu vin alb, mirodenii şi portocalăBy Ancutsa CuisineDupă cârnaţi, piftie şi sarmale, toată lumea simţea nevoia ca azi să mănânce ceva mai uşor. Aşa că, pentru a doua zi de Crăciun, am pregătit piept de curcan cu vin alb, mirodenii şi portocală, care i-au dat o aromă deosebită. Aşa îl pregătea şi bunica mea, de Crăciun, doar că îl pregătea la cuptorul cu lemne şi mai punea mere şi gutui pentru aromă (eu le-am înlocuit cu portocală).
Pui la cuptorBy Food BroÎți place carnea de pui ? Această rețetă de pui la cuptor este ideală pentru o masă în familie.
Supa cremoasa de pui si porumbBy Madi CuisineZilele ploioase şi răcoroase ne fac să ne gândim la mâncăruri consistente. Așa că am pregătit o delicioasă supă cremoasă şi foarte gustoasă, numai bună sa ne încălzească trupul şi sufletul!