Piept de pui cu legume si bere

AutorSoare Elena
DificultateIntermediar

Trebuie sa incerci aceasta reteta! Delicioasa!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 500 gr piept de pui
 1 dovlecel mic
 1 ceapa
 1 rosie
 3 felii de cascaval
 ½ tsp sare
 ½ tsp piper
 1 tbsp ulei de masline
 50 gr bere
 50 gr unt
 ½ tsp sare afumata

Mod de preparare:

1

Curatam legumele si le taiem rondele. Rondelele de la ceapa si dovleac le taiem pe jumatate.

2

Crestam pieptul de pui.

3

Ungem pieptul de pui cu ulei de masline.

4

Asezonam cu sare si piper.

5

Intre crestaturi punem legumele si cascavalul. Asezonam cu sare afumata.

6

Intr-o tigaie incinsa punem untul. Punem cele doua bucati de pui. Turnam berea.

7

Punem capacul si lasam 7 minute.

8

Dupa cele 7 minute, intoarcem pieptul de pui si il mai lasam 7 minute.

9

Oprim focul si lasam puiul in tigaie cu capacul pus pentru cateva minute.

10

Servim cu dulceata de ardei iute.

Ingrediente

 500 gr piept de pui
 1 dovlecel mic
 1 ceapa
 1 rosie
 3 felii de cascaval
 ½ tsp sare
 ½ tsp piper
 1 tbsp ulei de masline
 50 gr bere
 50 gr unt
 ½ tsp sare afumata

Indicații

1

Curatam legumele si le taiem rondele. Rondelele de la ceapa si dovleac le taiem pe jumatate.

2

Crestam pieptul de pui.

3

Ungem pieptul de pui cu ulei de masline.

4

Asezonam cu sare si piper.

5

Intre crestaturi punem legumele si cascavalul. Asezonam cu sare afumata.

6

Intr-o tigaie incinsa punem untul. Punem cele doua bucati de pui. Turnam berea.

7

Punem capacul si lasam 7 minute.

8

Dupa cele 7 minute, intoarcem pieptul de pui si il mai lasam 7 minute.

9

Oprim focul si lasam puiul in tigaie cu capacul pus pentru cateva minute.

10

Servim cu dulceata de ardei iute.

Piept de pui cu legume si bere