Toate Rețetele
Cornulețe cu vanilieBy Food BroPentru o preparare mai rapidă, se pot folosi migdale nedescojite măcinate, iar aluatul se răcește ținându-l 1-2 ore în congelator.
Aceste cornulețe au un aluat fraged, sunt foarte gustoase și le puteți păstra mai mult timp în cutii ermetice.Haioș de casăBy Food BroEste o delicatesă ungurească, pe care chiar trebuie să o încercați ! Nu trebuie sa lipsească de pe masa de sărbători.Ștrudele cu cașcaval și avocadoBy KristinaDacă îți place gustul de avocado atunci aceste ștrudele sunt perfecte pentru micul dejun sau cină.Împletituri cu semințeBy CooksÎntoarce-te în timp, în acele vremuri liniștite și fericite și prepară o pâine împletită de casă, pe care o poți savura alături de persoanele dragi. Nimic nu se compară cu mirosul de pâine caldă.Coroniță de CrăciunBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiți ce nu lipsește niciodată de pe masa noastră de Crăciun?
Cu siguranță mulți știu răspunsul. Este vorba despre cozonac.
După multe încercări, am ajuns la rețeta perfectă pentru noi: un cozonac pufos, care se păstrează foarte bine câteva zile (dacă rezistă mai mult de o zi, desigur 🙈).
Și pentru că în timpul anului fac cozonaci în forma clasică, de Crăciun e musai să aibă o formă mai specială, dar și o cremă pe care o iubim cu toții.
Melcișori fragezi cu nucăBy KristinaSunt ideali pentru micul dejun, lângă o cană de ceai sau lapte ... dar le putem servii și la diferite ocazii speciale.