Patiserie

Toate Rețetele

Cornulețe cu vanilieBy Food BroPentru o preparare mai rapidă, se pot folosi migdale nedescojite măcinate, iar aluatul se răcește ținându-l 1-2 ore în congelator. Aceste cornulețe au un aluat fraged, sunt foarte gustoase și le puteți păstra mai mult timp în cutii ermetice.
Haioș de casăBy Food BroEste o delicatesă ungurească, pe care chiar trebuie să o încercați ! Nu trebuie sa lipsească de pe masa de sărbători.
Împletituri cu semințeBy CooksÎntoarce-te în timp, în acele vremuri liniștite și fericite și prepară o pâine împletită de casă, pe care o poți savura alături de persoanele dragi. Nimic nu se compară cu mirosul de pâine caldă.
Coroniță de CrăciunBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiți ce nu lipsește niciodată de pe masa noastră de Crăciun? Cu siguranță mulți știu răspunsul. Este vorba despre cozonac. După multe încercări, am ajuns la rețeta perfectă pentru noi: un cozonac pufos, care se păstrează foarte bine câteva zile (dacă rezistă mai mult de o zi, desigur 🙈). Și pentru că în timpul anului fac cozonaci în forma clasică, de Crăciun e musai să aibă o formă mai specială, dar și o cremă pe care o iubim cu toții.
Melcișori fragezi cu nucăBy KristinaSunt ideali pentru micul dejun, lângă o cană de ceai sau lapte ... dar le putem servii și la diferite ocazii speciale.