Toate Rețetele
Pizza DalieBy Ancutsa CuisineAm pregătit această pizza în formă de dalie cu blat pufos, petale cu șuncă și cașcaval, miezul din brânză Camembert.
Știi cum e să te apuce inspirația în bucătărie când toată lumea se plânge de foame? Și aștepți, și aștepți cât de răbdător poți fi, în vreme ce cuptorul te îmbie cu tot felul de arome. Parcă a durat așa mult până a fost gata, iar toată lumea o aștepta cu nerăbdare (și foame), am făcut poze pe repede înainte, că odată ce am dat startul, a fost bătaie pe ea.Pizza cu brânză și struguriBy Ancutsa CuisineO pizza delicioasă cu brânză cu verdețuri, o brânză maturată și untoasă și alte brânzeturi completate de aroma strugurilor albi, îmmm… o combinație delicioasă. Pentru această pizza, nu am folosit deloc cașcaval, doar brânzeturi.Chiflute cu susanBy Emilia MicuPainea calda este de nerefuzat, una dintre acele placeri in bucatarie. Mirosul de paine calda este unul dintre cele mai frumoase mirosuri din lume!Lipii rozBy Gabriela.ble.foodChimia m-a surprins din nou. Cum au iesit lipiile roz? Simplu. O reactie chimica dintre turmeric, iaurt si o sursa de caldura. Pizza la tavăBy iCookHello iCooks,
Există o varietate foarte mare în ceea ce privește pizza romană. Unele sunt rotunde, altele subțiri și lungi, chiar de 3 metri lungime, unele cu aluat mai gros, altele cu aluat foarte subțire, iar unele sunt gătite în tavă, precum pizza noastră de astăzi. Cand vine vorba de topping-uri, nu exista reguli precise, așadar aici totul depinde de gustul si creativitatea voastra. Noi am optat pentru o pizza clasica, cu ingrediente simple si proaspete și anume: Mini chifleBy magda.srecipesChifle pufoase cu semințe, sunt super bune, îți vine să le mănânci și goale.