Toate Rețetele
Gulaș vânătoresc (mistreț)By Florin DanuțGulașul este o mâncare tradițională maghiară, care in decursul timpului i-a fermecat si pe români. Mai cunoscută în țară noastră este denumirea de tocăniță, însă rețeta este in mare neschimbată.
În Arad, județul situat la granița cu Ungaria, în fiecare an au loc mai multe festivaluri de ceaune, cum ar fi festivalul vânătorilor de la Bata, la care particip cu mare drag in fiecare ediție in tot anul de cand a fost înființat, la care am câștigat locul 1-2 la gulașul de mistreț. Aici ,bucătari profesioniști sau amatori se întrec în prepararea celebrului gulaș vânătoresc.
Acum fiecare bucătar folosește rețeta pe care o consideră a fi cea mai gustoasă, însă fără anumite alimente nu ar fi la fel de gustoasă. Cheesy pork One Pot brunchBy Petru ApostoaiaUn brunch perfect.Crochete cu cartofi și carne tocatăBy Alisa97Crochete super crocante la exterior și moi în interior.Pulpă de porc – Party StyleBy DoreCând gătești pentru mai multe persoane trebuie nu doar să fii foarte EFICIENT ci și foarte CREATIV. Iar când invitații sunt unii pretențioși, preparatul tău trebuie să fie atât ATRACTIV cât și GUSTOS. Iar dacă apariția lui produce și 'ploaie în gură" ești pe drumul către succes!
Unul dintre preparatele cele mai ușor de făcut când gătești pentru o gașcă de iubitori de carne de porc este Pulpa de porc Party style. Îl pregătești din timp și îl lași în cuptor ore întregi până te concentrezi la restul preparatelor care îți solicită prezența.
O poți servi atât caldă, cât și câteva ore după ce a fost scoasă din cuptor alături de diferite garnituri, dar și în zilele următoare sub formă de sandvich, shaorma, sau alt preparat preferat cu friptură de porc.
Aceasta este versiunea mea de pulpă de porc cu sos de coniac numa bună pentru un party memorabil!
Coaste slow’n’low cu sirop de artar si sos BBQBy Anne-Marie S.S.Coaste de porc cu o crusta dulce, gatite la temperatura joasa, pentru a le oferi o aroma desavarsita. Carnea este foarte frageda si se desface usor de pe os, avand in acelasi timp o textura crocanta la suprafata.Muschiulet de porc cu legume la tigaieBy Andreea MiraIata o varianta rapida pentru o cina delicioasa. Un muschiulet de porc fraged si aromat, alaturi de legume trase la tigaie in ulei de masline.