Rețete cu Brânză

Toate Rețetele

Ștrudel cu spanac și telemea de oaieBy szolosi.iDacă vă plac preparatele mai picante, adăugați la umplutură 1 linguriță de ardei iute uscat și tocat, pe care îl găsiți în magazinele cu produse turcești. În loc de telemea de oaie se pot folosi șvaițer ras, brânză Scamorza sau cremă de brânză de vaci cu verdeață.
Taci si-nghiteBy Ancutsa CuisineAm pregatit aceasta mancare, asa cum o mancam si noi cand eram mici, e mai simpla, dar e foarte gustoasa. Mama amesteca branza cu mamaliga, eu am facut-o un pic altfel.
Galette cu branzaBy AndraDaca pana acum am incercat doar galette dulce, era timpul si pentru galette sarata, asa ca am facut rapid una cu telemea de vaca si zucchini. Ce imi place la acest preparat e faptul ca se face rapid si poate fi ideal de luat la pachet sau de servit la masa de sarbatoare.
Quesadilla cu ciuperci si branza CheddarBy AndraNu e o noutate ca prefer quesadilla, e o reteta prea buna ca sa nu o pregatesti macar o data pe saptamana. De data aceasta va propun o reteta de quesadilla cu avocado, ciuperci si branza Cheddar.
Smochine cu miere și brânzăBy KUTTSe pare că smochinele au fost un fel de dragoste la prima vedere pentru noi, oamenii. Cel puțin așa par să demonstreze descoperirile științifice care au scos la lumină faptul că smochinul a început să fie cultivat pentru consumul fructelor sale înaintea cerealelor și a legumelor. Chiar și după atâtea mii de ani, această veche, dulce și parfumată iubire încă ne stimulează creativitatea, oferindu-ne multe idei atunci când vine vorba despre aperitive sau deserturi. Una dintre cele mai rapide rețete de aperitiv în care poți folosi smochine proaspete este cea pe care urmează să ți-o dezvăluim imediat. Savoarea senzațională a acestui starter presupune o investiție de numai 15 minute timp de preparare și câteva ingrediente.