Toate Rețetele
Salata calda de paste cu crevetiBy Georgiana Luiza GcsAm facut o pasiune pentru paste, de aceea mereu incerc sa fac altfel.
Dupa cateva incercari am gasit o metoda destul de buna pentru a avea o portie de paste fresh, asa ca am ales sa o impartasesc.Aripioare picanteBy Kozman BeatrixAripioare bune si crocante, perfecte langa un sos si cartofi prăjiți.Pulpă de porc – Party StyleBy DoreCând gătești pentru mai multe persoane trebuie nu doar să fii foarte EFICIENT ci și foarte CREATIV. Iar când invitații sunt unii pretențioși, preparatul tău trebuie să fie atât ATRACTIV cât și GUSTOS. Iar dacă apariția lui produce și 'ploaie în gură" ești pe drumul către succes!
Unul dintre preparatele cele mai ușor de făcut când gătești pentru o gașcă de iubitori de carne de porc este Pulpa de porc Party style. Îl pregătești din timp și îl lași în cuptor ore întregi până te concentrezi la restul preparatelor care îți solicită prezența.
O poți servi atât caldă, cât și câteva ore după ce a fost scoasă din cuptor alături de diferite garnituri, dar și în zilele următoare sub formă de sandvich, shaorma, sau alt preparat preferat cu friptură de porc.
Aceasta este versiunea mea de pulpă de porc cu sos de coniac numa bună pentru un party memorabil!
Pui indian cu orez sălbaticBy Dia și Bucătăria🍴O rețetă indiană, dar simplă, cu pui, curry, smântână și orez.Friptură de cocoșBy Dia și Bucătăria🍴Această feiptura de cocoș este una clasică, cu mult usturoi și condimente.Lasagna extracheesy cu antricot de vităBy Petru ApostoaiaO lasagna cu mai multă savoare.