Toate Rețetele
Pui cu ardei copt și smântânăBy Ana TudorPui cu ardei copt și smântână este o rețetă creată de mine, inspirată de ceva ce am servit la un restaurant, dar îmbunătățită. Bunicii mi-au spus că serveau ceva de genul acum mult timp și o numeau ciulama țărănească, aceasta nu avea carne, ci doar ardei (care era mai ieftin de cât ciupercile folosite de obicei la ciulama). Pui in vas de lut cu cartofiBy Alexandra.IoanVecina si-a cumparat de curand un vas de lut in care poti face puiul ca pe sticla si daca tot a laudat gustul puiului, am zis sa încerc si eu. Initial nu am avut intentia sa postez reteta, de aceea nici nu am facut poza puiului in vas.Icre false de chiaBy petitecuisineO varianta foarte buna de ~icre~ pentru vegetarieni. Foarte usor de preparat, sunt satioase si sanatoase.LasagnaBy Raluca29E prima data cand fac o lasagna ca la carte, iar rezultatul a fost exact ca la restaurant. Daca tot nu putem merge sa mancam in oras, facem acasa. Iv a mancat doua portii si ar mai fi mancat daca nu o opream. Cand o vad cum savureaza mancarea, e clar, am trecut si de testil gustului, nu doar la aspect. Salata de tonBy ghita_elenaO salata usoara.Piept de pui cu legume la cuptorBy Dia și Bucătăria🍴O rețetă simplu de pus în practică, cu puține calorii și miros de usturoi în farfurie.