Toate Rețetele
Cotlet de porc, cu legume și mirodenii, la cuptorBy Ancutsa CuisineDe Sărbători, am pregătit cotlet de porc la cuptor, cu costițe, cartofi și mirodenii. Coastele afumate i-au dat o aromă nemaipomenită, însă tot ele s-au mâncat primele (cine nu iubește coastele?) Usturoiul și rozmarinul sunt mirodeniile noastre preferate, dau o aromă deosebită.Filé de crap în aluat de bere, cu mămăligăBy Ancutsa CuisineFilé de crap în aluat de bere, decorat cu roşii cherry, servit cu lămâie, portocală şi mămăliguţă caldă.Paste cu creveti si rosii cherryBy AndraO reteta de paste super rapida si super gustoasa care sigur o sa va placa.Lebăr de casăBy Ancutsa CuisineSăptămâna aceasta, am pregătit împreună cu familia mea toba de casă și, odată cu aceasta, și lebărul. Astfel, am dat deoparte pentru lebăr puțină inimă fiartă pentru tobă și, separat, am fiert special pentru lebăr fleică și ficat. Am pus-o în maț de porc, din cele pentru cârnați, pentru că nu ne plac cele crețe, dar asta ține de gust, fiecare le face cum îi place.Chiftele cu mărar din carne de iedBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCireșel a fost foarte încântat de aceste chiftele, deși a mâncat carne de ied pentru prima dată.
A savurat vreo 3 bucăți dintr-o lovitură.
Au mers de minune cu gnocchi, dar și alături de o salată de vară, din roșii, ardei gras și castraveți.
Shepherd’s pieBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roÎn weekend am făcut o porție mai mare de sos bolognese, cu gândul să mai și congelez pentru zile cu mai puțin timp la dispoziție.
Cum a fost gata am servit o parte cu niște paste, că pastele nu sunt refuzate sub nicio formă, doar știți.
Ce voiam să congelez, însă, a fost savurat a doua zi, sub formă de shepherd’s pie – plăcinta ciobanului.
Spun “sub formă de…”, căci aceasta se gătește cu carne de miel, de unde și numele acesteia.
Am scutit astfel timpul în care aș fi pregătit altă umplutură, special pentru aceasta.