Reţete Mic Dejun / Brunch

Toate Rețetele

Quiche cu somon și spanacBy KUTTCine a vizitat măcar o dată l'Hexagone a descoperit relația specială de iubire pe care au francezii cu patiseria locală. La tot pasul, vitrine cochete își etalează cu nonșalanță farmecele, ademenind trecătorii cu tarte apetisante, croissantes pufoase, crêpes irezistibile și alte asemenea bunătăți. În marea lor pasiune pentru aluaturi, francezii au inventat tot felul de rețete pentru tartele cu gust dulce, dar și pentru cele cu gustul sărat. Pe cele din urmă le numesc în general quiches și, chiar dacă denumirea derivă din cuvântul german kutchen (chec), aceste preparate au la bază rețete originale franțuzești. Una dintre cele mai vechi și iubite quiche în bucătăria franceză este celebra Quiche Lorraine, gătită mai ales în sezonul de iarnă. Însă noi vă propunem pentru azi gustul à la française al unei quiche cu somon și spanac.
Melcișori fragezi cu nucăBy KristinaSunt ideali pentru micul dejun, lângă o cană de ceai sau lapte ... dar le putem servii și la diferite ocazii speciale.
Poale-n brâuBy NinaDacă nu ai mâncat până acum poale-n brâu, atunci chiar trebuie să le încerci. Un aluat fraged, umplutură de brânză cu stafide, este ceva delicios...
Bulete pufoase (babyfriendly)By BEBEVICTORMANANCAMancate atat ca garnitura, alaturi de un peste cu sos de capere cat si singure, la cina, alaturi de un sos ketchup pt copilasi.