Torturi

Toate Rețetele

Tort cu nuci, cremă de unt și cireșeBy Ancutsa CuisinePentru aniversarea tatei, am pregătit un tort clasic, pe gustul lui: cu blat de nucă și cremă de unt. Blatul cu nuci e preferatul nostru, e aromat, nu are nevoie de unt sau ulei și dacă mai e și bine însiropat, e grozav. Și ca să-mi pun și eu amprenta, am adus un decor de vară, cu alb și galben, cu moațe de frișcă în două culori, care te trimit cu gândul la înghețată și cireșe.
Tort cu migdale și floriBy Ancutsa CuisineAm reușit, după atât timp, să cumpăr apă din flori de portocal, special pentru aniversarea surorii mele, care iubește citricele și dorea să-i fac un tort cu această aromă. La blat am folosit și migdale, a ieșit pufos și aromat. Această apă are un parfum deosebit și e destul de concentrată, astfel că este suficientă o linguriță la sirop sau la un blat de tort. Ca umplutură, am ales o cremă de ciocolată și l-am decorat cu multe flori colorate.
Tiramisu cu căpșuni 🍓By iCookHaideți să ne bucurăm de sezonul căpșunilor 🍓🍓🍓 și să facem un desert light, dulce acrișor, pufos și plin de savoare. Perfect pentru o zi călduroasă de vară ☀️ ca alternativă a variantei clasice de tiramisu cu gust de cafea. 🎞️ REȚETA VIDEO PAS CU PAS: Jos pe pagină sau 👉 AICI
Tort cu trandafiri și căpșuniBy Ancutsa CuisineTort cu blat de nucă, sirop cu vin și portocală, cremă de vanilie, spumă de căpșuni, decorat cu trandafiri, căpșuni și perluțe argintii, astfel încât nici o aromă să nu predomine, ci să se îmbine toate armonios.
Tort de ciocolată, cu frișcă și căpșuniBy Ancutsa CuisineAm încercat o rețetă de tort fără făină, pentru că mi s-a părut interesant și nu mai încercasem așa ceva până acum. Îi mulțumesc Andreei Grecu pentru rețetă. Eu am redus cantitățile pentru că am vrut un tort mai mic. Pentru a da o notă personală, am tras căpșunile în ciocolată și am adăugat flori de frișcă în două culori. Sper să vă placă.
Tort de ciocolata fara fainaBy Miss WellingtonNu aveti nevoie de prea multe cunostinte in bucatarie pentru a prepara acest tort delicios potrivit oricarei ocazii. Cu gust intens de ciocolata dar nu foarte dulce, desi asta depinde de cat zahar adaugati in el. Eu l-am decorat cu mascarpone si capsuni proaspete, dar poate fi servit alaturi de o cupa de inghetata si fructe proaspete.