Contul meu
Tartar de somon cu avocadoBy Miss WellingtonPentru iubitorii de sushi aceasta reteta este perfecta, deoarece se poate pregati in doar 5 minute in confortul propriei bucatarii. Aveti nevoie doar de un furnizor de peste proaspat de maxima incredere, avand in vedere ca se consuma crud.Tort de ciocolata fara fainaBy Miss WellingtonNu aveti nevoie de prea multe cunostinte in bucatarie pentru a prepara acest tort delicios potrivit oricarei ocazii. Cu gust intens de ciocolata dar nu foarte dulce, desi asta depinde de cat zahar adaugati in el. Eu l-am decorat cu mascarpone si capsuni proaspete, dar poate fi servit alaturi de o cupa de inghetata si fructe proaspete.Biban de mare in crusta de sare si sos de untBy Miss WellingtonReteta asta, pe cat de spectaculoasa este pe atat de simplu este de preparat. Veti impresiona orice invitat cu aceasta farfurie cu specific italienesc. Pentru 4 persoane aveti nevoie de 4 bibani de 400-600 grame bucata, cate unul pentru fiecare portie.Focaccia cu masline si rosii cherryBy Miss WellingtonFocaccia este o paine plata, traditional din frumoasa peninsula Italia. Poate fi consumata ca si aperitiv, paine de masa, pentru complimentarea multor preparate, ca paine pentru sandwich-uri sau pur si simplu ca un snack, atat de gustoasa si de versatila este. Aluatul este foarte usor de preparat si se aseamana foarte mult cu cel de pizza, si poate fi complimentat de parmezan, usturoi, rozmarin, busuioc si multe altele, doar de putina imaginatie aveti nevoie.