Aperitive Calde

Toate Rețetele

Bruschete cu roșii by KuttBy KUTTBruschetele nu pot fi numite doar un alt fel de gustări! Nu, nu le poți spune simplu, aperitive. Ar fi prea sec și prea puțin pentru o invenție atât de uimitoare. Uimitoare nu prin complexitate, rafinament sau tehnici sofisticate de preparare. Nu, bruschetele sunt uimitoare tocmai prin faptul că sunt absolut delicioase, arată minunat, plac oricui, se potrivesc în orice situație și, ce e extraordinar - se fac exagerat de simplu și rapid. Dacă mai punem la socoteală și faptul că ai nevoie de foarte puține ingrediente din frigiderul tău pentru a le pregăti, putem afirma, fără urmă de șovăială, că italienii au inventat bruschetele dintr-o inspirație divină, pentru a salva onorabil orice bucătar aflat în încurcătură - din lipsă de timp, idei, ingrediente sau chiar chef de a bucătări.
Bulete pufoase (babyfriendly)By BEBEVICTORMANANCAMancate atat ca garnitura, alaturi de un peste cu sos de capere cat si singure, la cina, alaturi de un sos ketchup pt copilasi.
Budinca de paineBy BEBEVICTORMANANCAO modalitate perfecta de a folosi alimente vechi.
Galette Vegan Cu Branza Din CajuBy Daniel BredaDaca ai prea multe rosii cherry si crezi ca incep sa se strice, poti incerca aceasta reteta vegana, dar daca vrei sa o faci vegetarianta poti inlocui branza din caju cu branza normala din lapte.