Daca ai prea multe rosii cherry si crezi ca incep sa se strice, poti incerca aceasta reteta vegana, dar daca vrei sa o faci vegetarianta poti inlocui branza din caju cu branza normala din lapte.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pentru aluat amestecam faina cu sarea si incorporam untul foarte rece. Dupa ce devine o textura sfarmicioasa adaugam 4-5 linguri de apa rece si formam aluatul intr-un disc, pe care il infoliem si il dam la frigider pentru 60 minute.
Intr-un bol amestecam crema de branza si branza din caju cu sarea, piperul si fulgii de chili si busuiocul tocat marunt. Mixam bine pana ce devine o crema groasa.
Taiem rosiile cherry in jumate si le amestecam cu putin ulei de masline.
Intindem aluatul in forma rotunda, iar pe mijloc punem compozitia de branza din caju astfel incat sa ne ramana o margine de 4-5 cm de jur imprejur. Punem rosiile cherry deasupra de branza si sigilam aluatul. Presaram seminte de susan pe marginea aluatului.
Dam la cuptor la 220 grade C pentru 35-40 minute
Ingrediente
Indicații
Pentru aluat amestecam faina cu sarea si incorporam untul foarte rece. Dupa ce devine o textura sfarmicioasa adaugam 4-5 linguri de apa rece si formam aluatul intr-un disc, pe care il infoliem si il dam la frigider pentru 60 minute.
Intr-un bol amestecam crema de branza si branza din caju cu sarea, piperul si fulgii de chili si busuiocul tocat marunt. Mixam bine pana ce devine o crema groasa.
Taiem rosiile cherry in jumate si le amestecam cu putin ulei de masline.
Intindem aluatul in forma rotunda, iar pe mijloc punem compozitia de branza din caju astfel incat sa ne ramana o margine de 4-5 cm de jur imprejur. Punem rosiile cherry deasupra de branza si sigilam aluatul. Presaram seminte de susan pe marginea aluatului.
Dam la cuptor la 220 grade C pentru 35-40 minute