Aperitive Calde

Toate Rețetele

Rulouri cu sunca si cascavalBy biancaajitaruRulourile cu sunca si cascaval te salveaza atunci cand musafirii te surprind. Sunt usor de facut si foarte gustoase.
Gustare cu batoane de camembert și sparanghel panéBy Ancutsa CuisinePentru o gustare de după amiază sau un mic dejun poți pregăti aceste batoane de brânză Camembert de la Delaco și sparanghel date prin ou și pesmet și prăjite. Sunt gata repede și se mănâncă și mai repede. Eu folosesc pesmet făcut de casă, este auriu, îl mărunțesc mai mare și nu e așa sărat ca cel cumpărat.
OvocadoBy Ancutsa CuisinePentru că sora mea adoră ovocado – adică ouă coapte în coajă de avocado (are până și un tricou preferat cu avocado), am vrut să-i fac o surpriză și să-i pregătesc o gustare, însă voiam ceva mai mult decât un ou într-un avocado. Așa că le-am reinventat, adăugând șuncă și ceapă verde și la final le-am garnisit cu brânză camembert și parmezan. Au ieșit o bunătate. Și cum oul bătut are culoarea galbenă, iar brânza e albă, au ieșit culorile unui ou invers: alb în interior și galben în exterior, ceea ce mi s-a părut simpatic, iar sora mea a fost tare încântată.