Toate Rețetele
Aperitiv morcovi pascaliBy Ancutsa CuisineDe Paşte, am pregătit pentru ai mei câţiva morcovi din aluat foietaj pe care i-am umplut cu cremă de brânză.Raviolli cu urziciBy CristinaStaiculescuCând eram mică mama gătea urzicile doar în ciorbă, dar pentru că îmi plac foarte mult și sunt printre verdețurile mele preferate, am încercat să găsesc noi rețete cu minunățiile astea ale naturii. Ouă umpluteBy Alexandra.IoanCand eram copil, plăcerea sărbătorilor erau aceste ouă umplute. Sunt foarte ușor de făcut, cu produse nelipsite din bucătărie. Paște fericit cu liniște sufletească! Chec aperitiv (baby friendly)By MadaibaCând sunt în panică de “noi azi ce mai mâncăm?”, încropesc ceva din ce am prin frigider. Cu o textură extrem de moale, este ideală pentru oameni mari și mici.Saratele cu telemeaBy biancaajitaruSaratelele sunt o modalitate buna de a nu irosi resturile de branza. O reteta usoara care poate fi preparata impreuna cu cei mici sub diferite forme.Saleuri cu jambonBy biancaajitaruO reteta super rapida si cu putine ingrediente. E perfecta pentru completarea unui aperitiv :).