Brioșe și Checuri

Toate Rețetele

Negrese de postBy goanta teodoraDulce și moale, perfect pentru un desert in timpul postului.
Brioşe cu nuci, cafea, rom și struguriBy Ancutsa CuisineBrioşe cu blat de nucă, umplute cu ciocolată fină cu aromă de cafea, ornate cu cremă în două culori cu rom și cacao, apoi decorate cu fructe de sezon și nuci caramelizate. Le-am pregătit în cadrul campaniei Coseli „Ne mândrim cu gospodinele noastre” și am folosit esență de rom, zahăr cu aromă de vanilie, praf de copt și cacao de la Coseli - Esente si arome alimentare.
Brioşe cu migdale, ciocolată și mascarponeBy Ancutsa CuisineBrioșe cu blat de migdale și ciocolată, însiropate subtil cu sirop de vin rozé cu pere, ornate cu cremă de mascarpone și frișcă, în alb și roșu, decorate cu limetă și struguri . M-am bucurat pozându-le, iar ai mei s-au bucurat și mai mult savurându-le (după ce mă tot întrebau dacă mai pozez mult la ele).
Banana bread veganăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiu că ați așteptat cu sufletul la gură această rețetă pe care v-am lăudat-o, așa că am făcut tot posibilul să finalizez detaliile. Ce trebuie să faceți voi acum? Să o testați și să reveniți neapărat cu feedback, să nu vină laudele doar din partea noastră. Lăsând gluma la o parte, această banana bread este de departe cea mai reușită variantă din punctul nostru de vedere. Este pufoasă, aerată, foarte puțin umedă, deși conține banane, este fără zahăr adăugat, fără lactate, fără ouă și chiar fără gluten. În cazul unei intoleranțe la gluten, aveți grijă să optați pentru o variantă de fulgi fără gluten.