fbpx

Negrese de post

AvatarAutorgoanta teodora
DificultateIntermediar

Dulce și moale, perfect pentru un desert in timpul postului.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire15 minsTimp Total25 mins

Ingrediente:

 280 g Faina
 240 ml Apa
 250 g Zahăr
 90 g Cacao pudră
 90 ml Ulei
 1 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Esență vanilie
 10 g Praf de copt

Mod de preparare:

1

Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.

2

După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.

3

Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.

4

După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!

Ingrediente

 280 g Faina
 240 ml Apa
 250 g Zahăr
 90 g Cacao pudră
 90 ml Ulei
 1 linguriță(e) Sare
 1 linguriță(e) Esență vanilie
 10 g Praf de copt

Direcții

1

Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.

2

După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.

3

Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.

4

După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!

Negrese de post