Negrese de post

Autorgoanta teodora
DificultateIntermediar

Dulce și moale, perfect pentru un desert in timpul postului.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 280 gr Faina
 240 ml Apa
 250 gr Zahăr
 90 gr Cacao pudră
 90 ml Ulei
 1 tsp Sare
 1 tsp Esență vanilie
 10 gr Praf de copt

Mod de preparare:

1

Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.

2

După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.

3

Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.

4

După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!

Ingrediente

 280 gr Faina
 240 ml Apa
 250 gr Zahăr
 90 gr Cacao pudră
 90 ml Ulei
 1 tsp Sare
 1 tsp Esență vanilie
 10 gr Praf de copt

Indicații

1

Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.

2

După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.

3

Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.

4

După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!

Negrese de post