Toate Rețetele
Cozonac insiropatBy cartederetete.roCozonacul insiropat este umplut cu ciocolata si provine din bucataria evreiasca. Este extrem de bun!
Aluatul se pregateste cu o zi inainte si se dospeste la rece.Papanasi cu sos de mureBy Cooking among the starsDaca tot avem atata timp liber, cred ca putem profita de el si sa ne rasfatam😁 eu ador dulciurile desi, din pacate, sunt si genul care se ingrasa daca doar respir langa ciocolata😂; totusi, nu pot renunta la dulciuri. Reteta de papanasi mi-e foarte draga; am invatat-o de la bunica mea. Ea prajea papanasii dar, eu, de lene🤭, intr-o zi, m-am pus si i-am fiert. E o varianta mult mai sanatoasa. Tartă din ovăz cu iaurt și pere flambateBy gina.stingaPompos i-aș spune Tartă cu crustă de ovăz, iaurt și pere flambate sau, cum simt eu: micul dejun din aproape fiecare dimineață expus frumos și pentru privire. Sau cum pregătesc ceva în funcție de ce îmi strigă frigiderul: Perele astea au nevoie de resuscitare imediată, altfel le poți spune adio! #stopfoodwaste
Așteptarea a fost cea mai grea, abia așteptam să gust!
Chiar și o pară care nu mai este în cea mai bună formă poate fi pusă în valoare! Yamm!Placinta cu varzaBy Sidorencu IulianPlacinta cu varza, telina si morcov.Rulouri cu scorțișoarăBy LarisaPufoase,aromate,minunate.Rulada cu crema de vanilie si marmeladaBy Alexandra.IoanUn desert destul de rapid si gustos. Poate fi servit atat ca aperitiv cu alta umplutura , cat si ca desert in cazul meu. ^_^