fbpx

Cozonaci

Toate Rețetele

Cozonac cu unt și cozonac cu nuci și mirodeniide Ancutsa CuisineAm pregătit doi cozonaci: unul cu unt și altul cu nuci, cacao și mirodenii. Sunt festivi, gustoși și gata de savurat cu cei dragi. Dacă vrei, poți face doi cozonaci la fel sau doi diferiți. Eu îți voi spune cantitățile, dacă vrei să-i pregătești ca mine.
Cozonac de Crăciun – în alt felde MiaMariaPentru ca pregătirile de Crăciun să se desfășoare fără multă osteneală, cozonacul acesta poate fi preparat cu 2-3 săptămâni înainte.Când este gata, se unge cu unt și se presară cu un strat subțire de zahăr, apoi se înfășoară în folie de aluminiu. Înainte de a fi servit, se pudrează cu zahăr din belșug.
Coroniță de Crăciunde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roȘtiți ce nu lipsește niciodată de pe masa noastră de Crăciun?Cu siguranță mulți știu răspunsul. Este vorba despre cozonac.După multe încercări, am ajuns la rețeta perfectă pentru noi: un cozonac pufos, care se păstrează foarte bine câteva zile (dacă rezistă mai mult de o zi, desigur 🙈).Și pentru că în timpul anului fac cozonaci în forma clasică, de Crăciun e musai să aibă o formă mai specială, dar și o cremă pe care o iubim cu toții.
Cozo Rolls cu Nutellade PASOI COOKSSunt pufosi, ciocolatosi si nu le poti rezista. Plus ca se fac super simplu.