fbpx

Deserturi la Farfurie

Toate Rețetele

Madeleines cu mascarponede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roSăptămâna aceasta am făcut niște madeleines cu mascarpone și am testat și făina manitoba, pe care îmi doream să o testez de ceva timp. Au ieșit niște "norișori" super pufoși, care au fost devorați de îndată ce s-au răcit. Trebuie să încercați și voi această rețetă!
Trufe veganede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCând am făcut ultima comandă online am pus în coș și o pungă de fasole neagră, cu gândul să fac niște trufe. Da, da, ați citit bine, trufe. Toți din casă le-au mâncat pe nerăsuflate, fără să știe ce conțin. Când au aflat, tare s-au mirat.
Pancakes veganede Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCine a zis că nu poți mânca pancakes când ești la dietă? Ei, bine, se poate! Moderația este cheia.
Lapte de pasăre cu cristale de zahăr arsde Flavor TailorsLapte de pasăre, desertul meu preferat din copilărie! Ador cum se îmbină sosul cremos de vanilie cu găluștele de spumă și împreună te fac să visezi la copilărie, să retrăiești acele clipe magice, de parcă ai pluti pe nori pufoși de spumă. Bineînțeles, nici la această rețetă nu m-am putut abține și a trebuit să intervin si să o reinventez în stilul propriu, așa că am presărat-o cu „zăpadă” crocantă de caramel.
Chec cu ciocolată și coacăze roșiide Flavor TailorsUn experiment în căutarea unor deserturi mai sănătoase: chec cu ciocolată și coacăze roșii. Ce are acest chec special? Este cu zahăr de cocos, o variantă puțin mai sănătoasă a zahărului rafinat, dar și cu aromă puternică și delicioasă de caramel. Totodată, este un chec fătă gluten, cu făină de castane, o făină dulce și aromată, perfectă pentru un desert deosebit.
Castane în unt cu scorțișoarăde Flavor TailorsCastanele în unt cu scorțișoară sunt o rețetă delicioasă care accentuează aceste minunății ale toamnei. Combinația cu unt cremos și scorțișoară aromată se potrivește de minune cu gustul ușor dulceag și aroma delicată a castanelor. Vă invit și pe voi să descoperiți acest desert ușor de făcut, deloc pretențios, dar delicios!