Toate Rețetele
Lapte de pasăre cu cristale de zahăr arsBy Flavor TailorsLapte de pasăre, desertul meu preferat din copilărie! Ador cum se îmbină sosul cremos de vanilie cu găluștele de spumă și împreună te fac să visezi la copilărie, să retrăiești acele clipe magice, de parcă ai pluti pe nori pufoși de spumă. Bineînțeles, nici la această rețetă nu m-am putut abține și a trebuit să intervin si să o reinventez în stilul propriu, așa că am presărat-o cu „zăpadă” crocantă de caramel.Mousse de ciocolatăBy Flavor TailorsMousse de ciocolată albă și neagră, cremos și ciocolatos, perfect să împace o zi de luni, o zi ploioasă de toamnă, o zi în care te-ai trezit cu fața la cearceaf sau să-ți ofere bucurie în orice fel de zi. Bineînțeles, se poate face doar de ciocolată albă sau de ciocolată neagră, dar are mai mult farmec așa, în 2 culori.Posset cu petale de bujoriBy Soare ElenaUn deliciu! Mousse vegan de ciocolataBy Soare ElenaMerita incercat!Panna CottaBy Soare ElenaO reteta care merita incercata! Simpla si delicioasa!Înghețată cu portocale, cafea, cacao și cocosBy Ancutsa CuisineCine spune că nu poți mânca înghețată de Crăciun sau în sezonul rece? Mie îmi place și mi se pare potrivită de sărbători când am mânca un desert, dar mai ușor. Am avut niște înghețată cumpărată, de vanilie, care mi s-a părut prea dulce și nu a mâncat-o nimeni. Atunci am ales s-o reinterpretez. Am ales cacao și portocale, cacao și cafea, iar pentru cea de-a treia casoletă, cocos și stafide.