fbpx

Mousse vegan de ciocolata

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

Merita incercat!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire3 ore 20 minsTimp Total3 ore 25 mins

Ingrediente:

 220 g ciocolata
 230 ml aquafaba
 30 g nuca de cocos
 1 linguri(ă) zahar
 2 esenta de vanilie

Mod de preparare:

1

Topim ciocolata (200 gr) la baie de aburi si o lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

2

Lichidul de la naut (aquafada) il batem spuma impreuna cu zaharul pana cand ajunge la consistenta unui albus spuma.

3

Incorporam cu ajutorul unui tel ciocolata si esenta de vanilie si punem mousse-ul in 4 recipiente.

4

Dam mousseul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte pana se intareste.

5

Decoram cu 20 de gr de ciocolata si fulgii de cocos.

Ingrediente

 220 g ciocolata
 230 ml aquafaba
 30 g nuca de cocos
 1 linguri(ă) zahar
 2 esenta de vanilie

Direcții

1

Topim ciocolata (200 gr) la baie de aburi si o lasam sa se raceasca la temperatura camerei.

2

Lichidul de la naut (aquafada) il batem spuma impreuna cu zaharul pana cand ajunge la consistenta unui albus spuma.

3

Incorporam cu ajutorul unui tel ciocolata si esenta de vanilie si punem mousse-ul in 4 recipiente.

4

Dam mousseul la frigider pentru 3-4 ore sau peste noapte pana se intareste.

5

Decoram cu 20 de gr de ciocolata si fulgii de cocos.

Mousse vegan de ciocolata