fbpx

Înghețată

Toate Rețetele

Ice cream cone muffinsBy Gabriela.ble.foodSunt perfecte pentru petreceri, se pot face fara zahar si vor fi adorate de cei mici si de adulti.
Sandwich-uri de înghețată cu aromă de cheesecake și zmeurăBy Dulce by AnaDesertul meu favorit sub formă de înghețată. Perfecte pentru vară și foarte distractive de făcut, aceste delicioase sandviș-uri de înghețată au o aromă delicată de cremă de brânză, un centru fresh, dulce-acrișor de zmeură și fursecuri moi de ciocolată neagră. Pentru a-mi face viață mai ușoară am folosit fursecuri din comerț, dar puteți folosi ce fursecuri sau biscuiți vreți voi. Dacă nu vreți să faceți sandvișuri puteți mânca înghețată direct din tavă cu lingurița sau lingura 😄. Nu există reguli când vine vorba de înghețată 🍨😉
Înghețată cu portocale, cafea, cacao și cocosBy Ancutsa CuisineCine spune că nu poți mânca înghețată de Crăciun sau în sezonul rece? Mie îmi place și mi se pare potrivită de sărbători când am mânca un desert, dar mai ușor. Am avut niște înghețată cumpărată, de vanilie, care mi s-a părut prea dulce și nu a mâncat-o nimeni. Atunci am ales s-o reinterpretez. Am ales cacao și portocale, cacao și cafea, iar pentru cea de-a treia casoletă, cocos și stafide.
Înghețată cu rom, cacao și cafeaBy Ancutsa CuisineUn desert cu aromă de vacanță sau concediu. Am aromat-o cu rom, cacao și cafea, a ieșit tare bună! Pentru că am uitat să scot din timp ingredientele din frigider, nu am mai încălzit laptele, ci am lucrat cu toate reci, important este să aibă aceeași temperatură.
Înghețată de casă, fără aparat special, 2 ingredienteBy iCookDe ce să cumpărăm înghețata, când o putem prepara acasă, din ingrediente simple, fără coloranți artificiali și alți agenți de îngroșare? Aromele sunt la îndemâna noastră și putem crea combinații surprinzatoare de înghețătă. Reteța propusă de noi, este cea mai simplă posibilă ... o înghețată făcută in casă, fără aparat special și folosind doar două ingrediente la îndemâna oricui! Cremoasa, aerata și o baza perfecta pentru a crea variante de înghețată cu aromele preferate! Pornind de la această rețeta, am încercat trei mix-uri demențiale, atât ca textură, cât și ca savoare!
Înghețată de mangoBy papadeliciossNe place mult înghețata făcută în casă. Cine nu vrea vara o înghețată?🙊 Pentru mine este dulcele, răcoritor de vară.