Ice cream cone muffins

AutorGabriela.ble.food
DificultateÎncepător

Sunt perfecte pentru petreceri, se pot face fara zahar si vor fi adorate de cei mici si de adulti.

ShareSave
Un desert racoros ,perfect pentru cei mici
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Ingrediente:

 12 Cornete de inghetata
Pentru compozitie
 100 ml Kefir
 100 ml Ulei floarea soarelui
 2 Oua
 200 gr Faina
 2 tsp Miere de albine
 ½ tsp Praf de copt
 ½ tsp Bicarbonat de sodiu
Decor
 100 gr Mascarpone
 100 ml Frisca lichida

Mod de preparare:

1

Amesteca ouale, kefirul, uleiul si mierea intr-un bol pana se incorporeaza.

2

Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul si amesteca usor.

3

Pe o tava de briose, pune o folie de aluminiu sau o hartie de copt si sigileaza marginile (sa fie hartia/folia fixa pe tava).

4

Fa cate o gaura in fiecare loc pentru briosa si introdu usor cate un con de inghetata. In felul acesta nu se vor misa sau cadea in cuptor.

5

Adauga compozitia cu o lingura, fara sa umpli conurile. Vor creste la cuptor.

6

Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.

Decor
7

Mixeaza mascarpone si frisca lichida pana se obtine o crema ferma.

8

Cu ajutorul unui pos, decoreaza fiecare inghetata.

Ingrediente

 12 Cornete de inghetata
Pentru compozitie
 100 ml Kefir
 100 ml Ulei floarea soarelui
 2 Oua
 200 gr Faina
 2 tsp Miere de albine
 ½ tsp Praf de copt
 ½ tsp Bicarbonat de sodiu
Decor
 100 gr Mascarpone
 100 ml Frisca lichida

Indicații

1

Amesteca ouale, kefirul, uleiul si mierea intr-un bol pana se incorporeaza.

2

Adauga faina, praful de copt, bicarbonatul si amesteca usor.

3

Pe o tava de briose, pune o folie de aluminiu sau o hartie de copt si sigileaza marginile (sa fie hartia/folia fixa pe tava).

4

Fa cate o gaura in fiecare loc pentru briosa si introdu usor cate un con de inghetata. In felul acesta nu se vor misa sau cadea in cuptor.

5

Adauga compozitia cu o lingura, fara sa umpli conurile. Vor creste la cuptor.

6

Coace-le in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20-25 minute.

Decor
7

Mixeaza mascarpone si frisca lichida pana se obtine o crema ferma.

8

Cu ajutorul unui pos, decoreaza fiecare inghetata.

Ice cream cone muffins