Paste & Risotto

Toate Rețetele

Paste cu tofu si maslineBy Gabriela.ble.foodRetetele de paste ne salveaza cand suntem in pana de idei. Astazi va propun o reteta care e gata in 15 minute, de post/vegetariana si super gustoasa.
Taitei Asiatici VeganBy Daniel BredaReteta asiata de taitei este una rapida si plina de arome si mai e si vegana. Asa ca ia-ti betele si hai sa mancam:D
Gnocchi cu sos de roșii coapte și pesto homemadeBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roGnocchi cu sos de roșii coapte și pesto… curcubeu pe cerul gurii. Acum ceva timp vă povesteam cât de mult ne plăcea să urmărim emisiunile culinare de pe Paprika Tv. Cele mai urmărite erau cele ale preferaților noștri: Nigella Lawson, Gordon Ramsay, Raymond Blanc, Nadiya Hussain, Jamie Oliver etc. De când a apărut Cireșel, însă, acest lucru se întâmplă mai rar, seara, după ce adoarme el, când sunt prea obosită să mai lucrez. Încă de când am văzut rețeta de gnocchi a lui Jamie, mi-am dorit să o testăm. Pentru sosul de roșii, n-am folosit roșii cherry, ci roșii mari, de grădină. Nu vă puteți imagina ce aromă a invadat toată bucătăria!!! Și da, confirm, e cel mai simplu, rapid și delicios sos, mai ales cu asemenea minunății din natură.