fbpx

Naut Cu Paste Si Sos De Rosii

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

O reteta de paste mai "atipica" cu un nivel ridicat de proteine.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 400 g paste fierte
 250 g naut
 400 g rosii decojite la conserva
 1 linguri(ă) pasta de rosii
 100 g parmezan
 1 ceapa
 4 catei usturoi
 1 linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 ½ linguriță(e) fulgi de chili
 1 linguriță(e) busuioc uscat
 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

1

Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.

2

La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.

3

Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!

Ingrediente

 400 g paste fierte
 250 g naut
 400 g rosii decojite la conserva
 1 linguri(ă) pasta de rosii
 100 g parmezan
 1 ceapa
 4 catei usturoi
 1 linguriță(e) sare
 ½ linguriță(e) piper
 ½ linguriță(e) fulgi de chili
 1 linguriță(e) busuioc uscat
 1 legatura patrunjel

Direcții

1

Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.

2

La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.

3

Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!

Naut Cu Paste Si Sos De Rosii