Toate Rețetele
Aluat de pizza IIBy iCookHello iCooks,
Aluatul este foarte umed, ceea ce îl face foarte moale. Manipulați-l ușor pentru a menține toate bulele de aer din aluat.
BISCUITI CU ROZMARIN SI PARMEZANBy biancaajitaruCand eram mica, dulcele la mine insemna ceva sarat cum ar fi chipsurile sau covrigeii. Acesti biscuiti au fost pe placul meu. Aromati si sarati, nu au rezistat mai mult de o zi. Merg perfect cu un vin alb, branzeturi si dulceata de ardei .Aluat de pizza fără frământareBy iCookHello iCooks,
Acest aluat de pizza este foarte umed, 80% hidratare, ceea ce îl face foarte moale. Manipulați-l ușor pentru a menține toate bulele de aer din aluat. Amestecați aluatul cu o lingură, pliați-l cu mâna de câteva ori pe parcursul zilei și lăsăți-l să se odihnească până a două zi, când poate fi folosit pentru pizza.
Se obțin aproximativ 660g de aluat, suficient pentru o tavă de pizza de 25*35 cm.
Pizza Napoletana RapidaBy Daniel BredaDaca nu vrei sa astepti 24 de ore pentru un aluat de pizza napoletana, se poate realiza si intr-o ora, iar rezultatul este destul de similar.
Aveti nevoie de faina tip 00 pentru un rezultat cat mai perfect.
Rotolo cu pesto și prosciuttoBy iCookHello iCooks,
Te-ai gândit vreodată sa încerci varianta de pizza rulată? Aluatul clasic de pizza, cu toppingurile preferate, totul sub forma unor rulouri, ce vor deveni atât de iubite, încât le vei lua la pachet, în călătorii, picnic, ca gustări de zi cu zi sau ca aperitiv gustos pentru musafiri.Placinta Cu Spanac Si FetaBy Daniel BredaO placinta pentru iubitorii de foietaj si spanac. Rapida si plina de arome.Se prepara rapid si va fi iubita de toata lumea.