Toate Rețetele
CHEESECAKE NO-BAKE CU 3 CREMEBy roxenneskitchenPentru ca toata Lumea s-a apucat de "prajiturit" am zis ca este timpul sa o fac si eu! 😁 Si cum altfel... Daca nu cu un Cheescake 🥧🍰
Va prezint acest minunat Cheescake cu 3 creme (Milka/Capsuni/Nutella) pe care l-am facut cu super mare drag si pe care abia asteptam sa il gust.
Am vrut sa fie un gust perfect... Iar din punctul meu de vedere.. A iesit exact ce am vrut!
Aceasta minunatie are 3 straturi (imi pare rau ca nu se vede foarte bine in poza datorita faptului ca sunt asemanatoare la culoare,dar va spun ce si cum am folosit.Plăcintă aromată cu dovleac și mereBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roÎn cele de urmează vă prezint o delicioasă plăcintă aromată cu dovleac și mere coapte.
Da, da, plăcintă.
Știu, din fotografii pare altceva, nicidecum o plăcintă, însă cum piticul visa tot la cozonacul de Paște, pe care l-am terminat de ceva timp, am zis ca plăcinta cea de toate zilele să aibă straie noi și să ne ducă cu gândul tot la cozonacul împletit.
Am folosit cel mai versatil aluat, de care știu că și voi v-ați îndrăgostit și pe care îl folosim la pâine, la plăcintele aperitiv și chiar pentru foccacia.
Acestea fiind zise, așa-i că vă apucați de treabă și voi?
Prajitura cu lapte condensatBy biancaajitaruIn zona mea, cu greu se gasea lapte condensat, iar cand am prins la un magazin mic de bloc lapte condensat, am pus mana pe 2 cutii. Eram asa entuziasmata ca nu stiam ce sa fac prima data. A iesit aceasta prajitura delicioasa, rapida, fara coacere.Tarta cu cocos si zmeuraBy biancaajitaruO reteta super usoara si delicioasa! Tarta fara coacere cu crema de zmeura si cocos. Merita incercata !Ruladă cu gemBy MiaMariaPentru acest desert nostalgic, se coace o foaie de pandișpan genovez, care se unge apoi cu gem de zmeură și un strat gros de frișcă bătută, după care se rulează. Dacă nu ați mai făcut o ruladă până acum, veți avea o surpriză : foaia de pandișpan genovez se va rula ușor, fără nici cel mai mic obstacol ( și orice mici crăpături sau rupturi vor fi mascate cu o cantitate generoasă de zahăr pudră). Este atât de simplu de preparat și absolut delicios, încât este de mirare că s-a demodat vreodată. Faceți această ruladă o dată sau de două ori, și poate veți reuși s-o readuceți în modă.Negresa de post cu unt de arahideBy Hunger Management by LDAceasta negresa este perfecta pentru persoanele care aleg sa posteasca si pentru cele cu o dieta vegana. Ce o face si mai speciala este faptul ca este atat de densa si cremoasa ca este foarte dificil sa zicem ca nu are unt, oua si lapte.