Toate Rețetele
Tocăniță de ciuperci cu burrataBy Flavor TailorsBrânza burrata, cu textura ei cremoasă și gustul fin și discret, se potrivește de minune cu o tocăniță de ciuperci și o mămăligă. Combinația e suuuuper delicioasă!Piept de rață cu piure de păstârnac copt și sos de fructe de pădureBy Flavor TailorsCarnea de rață e super gustoasă și dulce, motiv pentru care am asociat-o cu un piure intens aromat de păstârnac și am balansat totul cu aroma acrișoară a unui sos de fructe roșii. Un adevărat deliciu, potrivit pentru ocazii speciale! Nu uita să deschizi și o sticlă de vin!Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjelBy LiliOrez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel, o combinatie perfecta!Tocăniță de ciuperciBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas.
Nu și acum, însă!
Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.
Pastrav cu couscous cu ulei de avocado si piper cu lamaieBy Soare ElenaO reteta delicioasa! Uleiul de avocado in combinatie cu piperul cu lamaie ii da un gust senzational.Pastai in sos rumenit cu usturoiBy Soare ElenaO reteta de pastai delicioasa!