O reteta delicioasa! Uleiul de avocado in combinatie cu piperul cu lamaie ii da un gust senzational.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Tragem couscous-ul in putin ulei de avocado (o lingura) intr-o cratita pentru cateva minute. Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand couscous-ul absoarbe toata apa.
Spalam pestele, il stergem cu niste servetele de hartie si il taiem pe lungime.
Turnam putin ulei de avocado, sare, piper cu lamaie si masam fiecare bucatica de peste. Il lasam la odihnit pentru 5 minute.
Intr-o tigaie incinsa punem pestele si il lasam cate 3 minute pe fiecare parte. Pestele il servim cu sos tartar si zeama de lamaie.
Ingrediente
Indicații
Tragem couscous-ul in putin ulei de avocado (o lingura) intr-o cratita pentru cateva minute. Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand couscous-ul absoarbe toata apa.
Spalam pestele, il stergem cu niste servetele de hartie si il taiem pe lungime.
Turnam putin ulei de avocado, sare, piper cu lamaie si masam fiecare bucatica de peste. Il lasam la odihnit pentru 5 minute.
Intr-o tigaie incinsa punem pestele si il lasam cate 3 minute pe fiecare parte. Pestele il servim cu sos tartar si zeama de lamaie.