fbpx

Pastrav cu couscous cu ulei de avocado si piper cu lamaie

AutorSoare Elena
DificultateÎncepător

O reteta delicioasa! Uleiul de avocado in combinatie cu piperul cu lamaie ii da un gust senzational.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire20 minsTimp Total30 mins

Ingrediente:

 100 g couscous
 325 ml apa
 2 bucati de peste pastrav
 4 linguri ulei de avocado
 1 linguri(ă) piper cu lamaie
 5 g sare
 1 lamaie
 3 linguri de sos tartar

Mod de preparare:

1

Tragem couscous-ul in putin ulei de avocado (o lingura) intr-o cratita pentru cateva minute. Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand couscous-ul absoarbe toata apa.

2

Spalam pestele, il stergem cu niste servetele de hartie si il taiem pe lungime.

3

Turnam putin ulei de avocado, sare, piper cu lamaie si masam fiecare bucatica de peste. Il lasam la odihnit pentru 5 minute.

4

Intr-o tigaie incinsa punem pestele si il lasam cate 3 minute pe fiecare parte. Pestele il servim cu sos tartar si zeama de lamaie.

Ingrediente

 100 g couscous
 325 ml apa
 2 bucati de peste pastrav
 4 linguri ulei de avocado
 1 linguri(ă) piper cu lamaie
 5 g sare
 1 lamaie
 3 linguri de sos tartar

Direcții

1

Tragem couscous-ul in putin ulei de avocado (o lingura) intr-o cratita pentru cateva minute. Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand couscous-ul absoarbe toata apa.

2

Spalam pestele, il stergem cu niste servetele de hartie si il taiem pe lungime.

3

Turnam putin ulei de avocado, sare, piper cu lamaie si masam fiecare bucatica de peste. Il lasam la odihnit pentru 5 minute.

4

Intr-o tigaie incinsa punem pestele si il lasam cate 3 minute pe fiecare parte. Pestele il servim cu sos tartar si zeama de lamaie.

Pastrav cu couscous cu ulei de avocado si piper cu lamaie