fbpx

Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel

AutorLili
DificultateÎncepător

Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel, o combinatie perfecta!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire1 oră 10 minsTimp Total1 oră 20 mins

Ingrediente:

 180 g orez
 1 ardei kapia
 1 morcov
 2 linguri(ă) ulei de masline
 ½ radacina de patrunjel
 ½ ceapa rosie
 540 ml apa

Mod de preparare:

1

Spalam, curatam, taiem legumele si le punem in aparatul cu aburi pentru 25 de minute.

2

In acelasi timp punem si orezul impreuna cu apa deasupra vasului cu legumele pentru 60 de minute.

3

In momentul in care legumele s-au facut, le scoatem si le lasam cateva minute la racit pentru a le putea taia. In bolul cu orez punem uleiul de masline si il punem in continuare la fiert pentru 35 de min.

4

Taiem legumele marunt si le punem intr-un bol.

5

In momentul in care orezul s-a fiert amestecam cu legumele.

Ingrediente

 180 g orez
 1 ardei kapia
 1 morcov
 2 linguri(ă) ulei de masline
 ½ radacina de patrunjel
 ½ ceapa rosie
 540 ml apa

Direcții

1

Spalam, curatam, taiem legumele si le punem in aparatul cu aburi pentru 25 de minute.

2

In acelasi timp punem si orezul impreuna cu apa deasupra vasului cu legumele pentru 60 de minute.

3

In momentul in care legumele s-au facut, le scoatem si le lasam cateva minute la racit pentru a le putea taia. In bolul cu orez punem uleiul de masline si il punem in continuare la fiert pentru 35 de min.

4

Taiem legumele marunt si le punem intr-un bol.

5

In momentul in care orezul s-a fiert amestecam cu legumele.

Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel