Toate Rețetele
Langoși cu brânzăBy Alisa97Langoși cu brânză, crocanți la exterior și moi în interior. Ștrudele cu brânză și roșii uscateBy Mancarea_SugubatuluiAveam niște iaurt din lapte de bivoliță și niște brânză ce urma să expire. Cum nu vrem să irosim mâncare, le-am folosit la aceste ștrudele pentru micul dejun și gustare.
Ne-au plăcut foarte mult. Soțul a fost foarte încântat de cele cu brânză, a spus că au gust de pizza. Paste cremoase cu brânza de burduf și chorizoBy GabrielaKUn prânz rapid, sățios și gustos.Cartofi la cuptor by Gina MariaBy Hometown_flavoursCartofi la cuptor cu parmezan si patrunjel.Pizza cu brânzeturiBy Ancutsa CuisineÎmi doream de mult să fac o pizza numai cu brânzeturi, pentru că de fiecare dată mai adăugam și altceva, ba ciuperci, ba un pic de salam, așa că de data asta m-am ținut de promisiune. Am ales diferite brânzeturi. De aceea, vă sfătuiesc să țineți cont de cantitățile de brânzeturi pe care le folosiți pentru pizza, acestea nu vor fi egale, întrucât fiecare brânză are gustul și personalitatea sa, una fiind mai intensă (deci este suficientă o cantitate mai mică) în vreme ce alta poate fi mai ușoară.Pizza cu blat de conopida „Tre Formaggi e Verdure”By Andreea PetraNimic nu se compara cu o pizza calda! Dar ce ai zice de un gust aromat si fresh, fara povara caloriilor date de un aluat clasic? Iti propun, astfel, o pizza delicioasa, bogat nutritiva cu un aluat din conopida. Desigur, nu este vorba de o pizza 100% sanatoasa (toate tipurile de branza gustoase nu ne sunt aliati in lupta contra grasimii in exces), dar cu siguranta este o alternativa mult mai buna celei clasice. De asemenea, bogatia condimentelor aduce un plus de aroma care se imbina perfect cu prospetimea toppingurilor de legume. Garantat merita incercata!