fbpx

Paste cremoase cu brânza de burduf și chorizo

AutorGabrielaK
DificultateÎncepător

Un prânz rapid, sățios și gustos.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

 400 g paste scurte (fusili, rigatoni, penne)
 350 g brânza de burduf
 150 ml lapte integral
 2 pesmet
 150 g cârnați chorizo
 2 parmezan
 1 linguriță(e) sare, piper, oregano
 1 ceapa verde

Mod de preparare:

1

Se pun pastele la fiert într-o cantitate suficienta de apa.

2

In timp ce fierb pastele, se face amestecul cremos de brânza: brânza de burduf se sfaramiteaza cu ajutorul unei furculițe peste care apoi se toarnă laptele încălzit în prealabil. Se asezoneaza după gust.

3

Se feliază cârnații chorizo și se prăjesc ușor într-o tigaie.

4

Se scurg pastele și se amesteca cu mixul de brânză și chorizo. Se pun toate într-o tava de cuptor.

5

Se face un topping din pesmet, oregano, parmezan și ceapa verde feliata. Se pune peste amestecul din tava. Se asezoneaza dacă este nevoie. Se coace aproximativ 10 minute.

Ingrediente

 400 g paste scurte (fusili, rigatoni, penne)
 350 g brânza de burduf
 150 ml lapte integral
 2 pesmet
 150 g cârnați chorizo
 2 parmezan
 1 linguriță(e) sare, piper, oregano
 1 ceapa verde

Direcții

1

Se pun pastele la fiert într-o cantitate suficienta de apa.

2

In timp ce fierb pastele, se face amestecul cremos de brânza: brânza de burduf se sfaramiteaza cu ajutorul unei furculițe peste care apoi se toarnă laptele încălzit în prealabil. Se asezoneaza după gust.

3

Se feliază cârnații chorizo și se prăjesc ușor într-o tigaie.

4

Se scurg pastele și se amesteca cu mixul de brânză și chorizo. Se pun toate într-o tava de cuptor.

5

Se face un topping din pesmet, oregano, parmezan și ceapa verde feliata. Se pune peste amestecul din tava. Se asezoneaza dacă este nevoie. Se coace aproximativ 10 minute.

Paste cremoase cu brânza de burduf și chorizo