fbpx

Rețete cu Dovlecel

Toate Rețetele

Tartă cu dovlecei și vinete la cuptorBy Ramona OlaruAceastă bunătate de tartă cu dovlecei și vinete la cuptor este simplu de făcut și poate fi devorata pe post de prânz sau cină ușoară. Este inspirată puțin din modelul unui quiche, doar că fără strop de alut. Ingredientele de mai jos sunt pentru o tava cu diametrul de 27 cm.
Frittata cu dovlecelBy Ramona OlaruAceastă delicioasă frittata cu dovlecel a apărut în viața noastră într-o seară leneșă de luni. Inspirata din ce am gasit cand am deschis frigiderul, aceasta frittata este super gustoasa plus ca are si marele avantaj ca este saraca in carbohidrati si 0 zahar, deci merge foarte bine si pentru diabetici. Așadar...
Piftelute de dovlecelBy Gabriela.ble.foodDovlecelul este unul dintre legumele preferate si este folosit foarte des in bucataria noastra.
Zucchini în stil mediteraneanBy Ancutsa CuisineAcest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânzăBy Ancutsa CuisineAceste aperitive cu zucchini (sau dovlecel de vară) sunt un pic migăloase, durează ceva până le pregătești, dar sunt festive, gustoase și vor încânta cu siguranță toate privirile, astfel că merită tot efortul. Le poți pregăti pentru o sărbătoare în familie sau de 1 Mai sau pentru sezonul estival când nu ai chef să mai faci căldură sau fum în bucătărie, prăjind baconul. Nu trebuie decât să rumenești la sandwich-maker sau panini-maker feliile subțiri de bacon și de zucchini, apoi le ungi cu brânză pufoasă de la Delaco și le rulezi.