fbpx

Rețete cu Dovlecel

Toate Rețetele

Zucchini în stil mediteraneande Ancutsa CuisineAcest aperitiv cu zucchini (sau dovlecel de vară) este aromat și gustos. L-am tăiat în patru și l-am umplut cu brânză Mozzarella, Camembert, măsline kalamata, ulei de măsline și mirodenii.
Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânzăde Ancutsa CuisineAceste aperitive cu zucchini (sau dovlecel de vară) sunt un pic migăloase, durează ceva până le pregătești, dar sunt festive, gustoase și vor încânta cu siguranță toate privirile, astfel că merită tot efortul. Le poți pregăti pentru o sărbătoare în familie sau de 1 Mai sau pentru sezonul estival când nu ai chef să mai faci căldură sau fum în bucătărie, prăjind baconul. Nu trebuie decât să rumenești la sandwich-maker sau panini-maker feliile subțiri de bacon și de zucchini, apoi le ungi cu brânză pufoasă de la Delaco și le rulezi.
Legume la cuptorde petitecuisineO cina rapida si sanatoasa. Cand suntem in pana de idei este perfecta pentru a ne slava !
Tarta De Dovlecelde Daniel BredaRapid, gustos si sanatos. Nu necesita alta descriere:D
TORT FARA COACERE CU CARAMELde biancaajitaruNu vreau sa lungesc foarte mult descrierea. Ce trebuie sa stiti despre acest tort fara coacere este ca nu se compara cu nimic. E vis! Nu ar trebui ratat. Pe cuvant!
Tartă rustică cu brânză și dovleceide Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roSăptămâna trecută am savurat o delicioasă tartă rustică cu brânză și dovlecei. Tare bine am făcut, căci această combinație ne-a cucerit.