Toate Rețetele
Orez cu ardei, morcov si radacina de patrunjelBy LiliOrez cu ardei, morcov si radacina de patrunjel, o combinatie perfecta!Tocăniță de ciuperciBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas.
Nu și acum, însă!
Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.
Pastă tartinabilă de conopidăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAm făcut o pasiune pentru pastele tartinabile care se prepară rapid și sunt și sățioase. Ultima dintre ele a fost aceasta cu conopidă.
Supă cremă de conopidăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roZilele trecute am savurat o delicioasă supă cremă de conopidă. Deși obișnuim să mai servim și astfel de supe, de conopidă chiar nu mai făcusem.
Tare ne-a plăcut rezultatul final, așa că am decis să vă împărtășesc și vouă rețeta, ca de fiecare dată.
Varză de Bruxelles cu unt, castane și baconBy MiaMariaCombinația de varză de Bruxelles cu bacon sărat și castane este mereu câștigătoare.Supa crema de porumb si dovlecelBy LiliUsor dulceaga, cu o textura placuta, o portie din aceasta supa aduce organismului o abundenta de minerale, vitamine si proteine vegetale. Porumbul este bogat in fibre, ajuta digestia si este un bun detoxifiant. Nautul completeaza reteta cu proteine de buna calitate.