fbpx

Supă cremă de conopidă

AvatarAutorDenisa Ene @ cuciresellajoaca.ro
DificultateÎncepător

Zilele trecute am savurat o delicioasă supă cremă de conopidă. Deși obișnuim să mai servim și astfel de supe, de conopidă chiar nu mai făcusem.
Tare ne-a plăcut rezultatul final, așa că am decis să vă împărtășesc și vouă rețeta, ca de fiecare dată.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire40 minsTimp Total50 mins

Ingrediente:

Supa cremă
 1 Conopidă
 1 Ceapă roșie
 2 Cartofi
 6 Căței de usturoi
 1 Țelină mică
 1 Păstârnac mic
 2 l Apa
 3 Ulei de măsline
 Boia dulce
Crutoane
 Pâine de casă
 Usturoi granulat
 Ulei de măsline

Mod de preparare:

1

Am desfăcut conopida în buchețele, pe care le-am spălat, împreună cu celelalte legume curățate.

2

Am tocat cartofii cubulețe, am tăiat ceapa, țelina și păstârnacul în bucăți mai mici.

3

Am adăugat toate legumele în vasul multicooker-ului și am turnat apa peste ele.

4

Am setat multicooker-ul pe funcția Soup pentru 25 de minute.

5

La final am adăugat treptat legumele și zeama în vasul blenderului și am pulsat câteva secunde.
După ce am terminat am asezonat supa cu ulei de măsline.
În momentul servirii, noi ne-am adăugat și puțină boia dulce.

6

Crutoanele le-am copt în cuptor circa 20 de minute, la foc potrivit.
Le-am făcut din pâine de casă și am procedat în felul următor: am tăiat feliile de pâine în cubulețe, le-am stropit cu puțin ulei de măsline și le-am presărat cu usturoi granulat.

Ingrediente

Supa cremă
 1 Conopidă
 1 Ceapă roșie
 2 Cartofi
 6 Căței de usturoi
 1 Țelină mică
 1 Păstârnac mic
 2 l Apa
 3 Ulei de măsline
 Boia dulce
Crutoane
 Pâine de casă
 Usturoi granulat
 Ulei de măsline

Direcții

1

Am desfăcut conopida în buchețele, pe care le-am spălat, împreună cu celelalte legume curățate.

2

Am tocat cartofii cubulețe, am tăiat ceapa, țelina și păstârnacul în bucăți mai mici.

3

Am adăugat toate legumele în vasul multicooker-ului și am turnat apa peste ele.

4

Am setat multicooker-ul pe funcția Soup pentru 25 de minute.

5

La final am adăugat treptat legumele și zeama în vasul blenderului și am pulsat câteva secunde.
După ce am terminat am asezonat supa cu ulei de măsline.
În momentul servirii, noi ne-am adăugat și puțină boia dulce.

6

Crutoanele le-am copt în cuptor circa 20 de minute, la foc potrivit.
Le-am făcut din pâine de casă și am procedat în felul următor: am tăiat feliile de pâine în cubulețe, le-am stropit cu puțin ulei de măsline și le-am presărat cu usturoi granulat.

Supă cremă de conopidă