Toate Rețetele
Tocăniță de ciuperciBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roDacă acum ceva timp m-ar fi servit cineva cu o tocăniță de ciuperci, aș fi spus pas.
Nu și acum, însă!
Am început să iubim ciupercile și să le consumăm sub diverse forme: în omletă, în sos pentru paste, în supă cremă și lista poate continua.
Pastai in sos rumenit cu usturoiBy Soare ElenaO reteta de pastai delicioasa!Pastă tartinabilă de conopidăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roAm făcut o pasiune pentru pastele tartinabile care se prepară rapid și sunt și sățioase. Ultima dintre ele a fost aceasta cu conopidă.
Supă cremă de conopidăBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roZilele trecute am savurat o delicioasă supă cremă de conopidă. Deși obișnuim să mai servim și astfel de supe, de conopidă chiar nu mai făcusem.
Tare ne-a plăcut rezultatul final, așa că am decis să vă împărtășesc și vouă rețeta, ca de fiecare dată.
Pateu de ciuperci pe pâine prăjităBy Gatim_cu_dragPăstrează puțin unt, topește-l și toarnă-l peste pateul închegat.
Astfel, stratul de grăsime va putea fi înlăturat de cei care doresc mai puțin unt.Varză de Bruxelles cu unt, castane și baconBy MiaMariaCombinația de varză de Bruxelles cu bacon sărat și castane este mereu câștigătoare.