Plăcintă aperitiv cu aluat fără drojdieBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roPentru această plăcintă, puteți schimba umplutura, dacă vreți, însă noi am profitat de spanacul proaspăt pe care încă îl mai avem și am realizat aproximativ aceeași umplutură pe care am folosit-o la empanadas.
Aluatul este cel utilizat la steluțele umplute, însă de data aceasta am ales să-i dau o formă nouă, pe care demult îmi doream să o încerc.
Dacă vă este mai ușor, puteți opta pentru o altă formă, însă vă asigur că această "impletitură" se realizează foarte simplu și este de mare efect, după cum puteți observa în fotografii.
Eu am fost tare încântată de rezultat, iar băieții au fost fermecați de îndată ce am scos plăcintele din cuptor. Pate cremosBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roPentru că aveam în congelator o pungă cu multe organe de pasăre primite de la mama, am zis că cel mai bine le transform într-un pate cremos.
Bine am făcut, căci în felul acesta am descoperit o nouă variantă de pate cremos și dulceag, în care nu se simte deloc gustul de ficat, pe care Cireșel nu prea îl preferă, decât în anumite combinații. Piure din para, mango si cajuBy LiliUn mic dejun delicios!Terci din ovaz, fulgi de mei, mar si bananaBy LiliO reteta simpla, rapida si delicioasa!Pancakes veganeBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roCine a zis că nu poți mânca pancakes când ești la dietă?
Ei, bine, se poate! Moderația este cheia. Tartă cu roșii, cheddar și blue cheeseBy Flavor TailorsAm asortat câteva roșii cu cheddar aromat și brânză cremoasă cu mucegai albastru. Aromele s-au completat de minune și a rezultat o tartă delicioasă.