fbpx

Terci din ovaz, fulgi de mei, mar si banana

AutorLili
DificultateÎncepător

O reteta simpla, rapida si delicioasa!

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare5 minsTimp de gătire / răcire10 minsTimp Total15 mins

Ingrediente:

 1 banana
 1 mar
 3 linguri(ă) fulgi de ovaz
 1 linguri(ă) fulgi de mei
 300 ml apa
 un varf de cutit Scortisoara Ceylon

Mod de preparare:

1

Intr-o cratita punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe, adaugam fulgii de ovaz si cei de mei. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).

2

In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba apa, adaugam marul si scortisoara.

3

Dupa 2-3 minute observam ca fulgii au absorbit toata apa. Inchidem focul. Servim cu banana.

Ingrediente

 1 banana
 1 mar
 3 linguri(ă) fulgi de ovaz
 1 linguri(ă) fulgi de mei
 300 ml apa
 un varf de cutit Scortisoara Ceylon

Direcții

1

Intr-o cratita punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe, adaugam fulgii de ovaz si cei de mei. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).

2

In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba apa, adaugam marul si scortisoara.

3

Dupa 2-3 minute observam ca fulgii au absorbit toata apa. Inchidem focul. Servim cu banana.

Terci din ovaz, fulgi de mei, mar si banana