O reteta simpla, rapida si delicioasa!

Ingrediente:
1 banana
1 mar
3 linguri(ă) fulgi de ovaz
1 linguri(ă) fulgi de mei
300 ml apa
un varf de cutit Scortisoara Ceylon
Mod de preparare:
1
Intr-o cratita punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe, adaugam fulgii de ovaz si cei de mei. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba apa, adaugam marul si scortisoara.
3
Dupa 2-3 minute observam ca fulgii au absorbit toata apa. Inchidem focul. Servim cu banana.
Ingrediente
1 banana
1 mar
3 linguri(ă) fulgi de ovaz
1 linguri(ă) fulgi de mei
300 ml apa
un varf de cutit Scortisoara Ceylon
Direcții
1
Intr-o cratita punem apa la fiert. In momentul in care apa fierbe, adaugam fulgii de ovaz si cei de mei. Lasam pe foc cateva minute (3-4 minute).
2
In momentul in care observam ca fulgii au inceput sa absoarba apa, adaugam marul si scortisoara.
3
Dupa 2-3 minute observam ca fulgii au absorbit toata apa. Inchidem focul. Servim cu banana.