Reţete Prânz

Toate Rețetele

Paste cu somon și sos albBy Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roNe plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Salată grecească de pasteBy Flavor TailorsSă uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Souffle cu ghebe și goudaBy Flavor TailorsToamna e plin de ciuperci delicioase și pentru că am făcut rost de niște ghebe, le-am transformat într-un souffle. Aroma lor subtilă, complementată de dulceața cepei și gustul maturat al brânzei gouda, au făcut din acest aluat pufos un deliciu.
Salată italiană cu penneBy Flavor TailorsColorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!
Supă cremă de hribi cu burrtaBy Flavor TailorsDe brânza burrata m-am îndrăgostit acum mulți ani, în Italia, iar de când am redescoperit-o, mă tot gândesc cum să o includ în rețete. Elastică la exterior și cremoasă în interior, am „cusut” burrata într-o supă cremă de hribi parfumați. Aromele și texturile s-au întrețesut atât de bine, încât m-au transpus într-o pădure, la munte.
Paste cu sos de gorgonzola, pere și nuciBy Flavor TailorsPerele mă duc cu gândul la copilărie și la curtea bunicilor, la părul lor bătrân care avea cele mai dulci și aromate pere din lume. Chiar dacă de atunci n-am mai mâncat pere atât de bune, am reușit să croiesc o rețetă delicioasă cu pere trase în unt și vin și apoi îmbrăcate într-un sos cremos de gorgonzola.