fbpx

Rețete Simple

Toate Rețetele

Paste cu ciuperci și sos albde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roTrebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.
Paste cu somon și sos albde Denisa Ene @ cuciresellajoaca.roNe plac tare mult pastele artizanale, iar de data aceasta lășcuțele au fost vedetă în preparatul de mai jos.
Salată grecească de pastede Flavor TailorsSă uităm de vremea de afară și să plecăm într-o vacanță culinară, în minunata Grecie, cu o salată grecească sănătoasă și plină de ingrediente mediteraneene: feta cremoasă, măsline kalamata și capere.
Salată italiană cu pennede Flavor TailorsColorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!
Tagliatelle cu cremă de avocadode Flavor TailorsTagliatelle cu cremă gustoasă de avocado, o rețetă sănătoasă și ușoară, cu puțin pesto de busuioc, parmezan și semințe de pin, decorată cu roșii cherry și fulgi de chili pentru aromă. Să aveți poftă!
Salată de paste cu spanac și mandarinede Flavor TailorsSalata de paste cu spanac și mandarine e una din rețetele mele preferate de paste. Spanacul și bucățile de caju crocant se completează de minune cu mandarinele și merișoarele dulci-acrișoare. Ușoară, sănătoasă și răcoritoare, salata e perfectă pentru o zi călduroasă. Bucurați-vă de arome!